2013’s bedste kærlighedsfilm

Det her er jo en blog om 2013, og derfor synes jeg også det er på sin plads at dette indlæg følger den røde tråd. Det er lidt svært nogle gange fordi man tænker, “så meget skete der vel heller ikke i 2013?”, men det gjorde der altså! På 365 dage ér der ( i hvert fald for mit vedkommende) sket massere af ting!… Anyways

Det var slet ikke det, indlægget skulle handle om.

Jeg ville faktisk gerne dele mine to absolut yndlings kærlighedsfilm fra 2013, som jeg simpelthen bare har set, snøftet og hulket til mindst 117 gange på min lækre fladskærm kvik automaten heldigvis hjalp med med at få fingrene i (til mine mandlige læsere, hvis i overhovedet er derude; ja det gør piger).

Seriøst sådan her jeg ser ud hver gang!

Seriøst sådan her jeg ser ud hver gang!

Den første film er: The Perks of Being a Wallflower er baseret på en bog (som jeg også har læst) omkring tre unge ildsjæle, der har svært ved at finde deres plads i gymnasiehierarkiet, og ikke mindst svært ved at finde sig selv. Filmen er spækket med romantik, men også en masse drama og problemer, som jeg i hvert fald kan relatere helt vildt meget til!

Den anden film er: The Fault in Our Stars så jeg første gang i biografen med min veninde (og en masse andre piger…kun piger), da vi kom ud af bioen på Ro’s Torv efter filmen, var mascaraen løbet på omkring 85%…. men danm det er altså også en sørgelig film!

 

Hvilken 2013 kærlighedsfilm er din yndlings?

(Visited 125 times, 1 visits today)