2013’s værst holdte hemmelighed

Jeg kan huske at jeg jammede løs til Destiny’s Child’s dengang jeg var ung, og var derfor estatisk, da jeg hørte omkring rygterne til en mulig genforening tilbage i 2013. Men Destiny’s Child’s Super Bowl optræden var altså en form for ”åben hemmelighed”. Selvom Michelle Williams benægtede at det skulle ske, var der bare alt for meget bevis på det modsatte: Michelle Williams hende selv skulle sjovt nok ikke noget den søndag, Beyonce benægtede ikke, da hun blev spurgt, at en Destiny’s Child’s genforening var i ved at ramme os alle, og gruppen udgav rent faktisk et nummer og et album fra noget gammelt materiale den opfølgende tirsdag lige inden Super Bowl.

2013’s værst holdte hemmelighed

2013’s værst holdte hemmelighed

Så da Beyonce var sad i selskab med tidligere medlemmer af pigegruppen Michelle Williams og Kelly Rowland under halvlegen, var sagen altså klar for de fleste af os fans. Trioen optrådte med ”Bootylicious” og ”Independent Woman”, før vi alle fik hørt en Beyonce klassiker nemlig ”Single Ladies”, sammen med hendes to tidligere medlemmer af gruppen – og det var det… De optrådte ikke med ”Nuclear” deres seneste Pharrell Williams-producerede sang. (Beyonce optrådte med ”Love on top”, ”Crazy in Love”, ”End of time”, ”Baby boy”, ”Single Ladies” og ”Halo” – så for mig lugtede det lidt mere af en Beyonce koncert hvis jeg skal være ærlig, hvad synes du?

Søndagens optræden fra de tre talentfulde sangerinder, markerede gruppens første live show siden 2006, da de optrådte til NBA All-star kampen. Gruppen gik fra hinanden i 2005, og har hver især siden da arbejdet som soloartister – der selvfølgelig er endt i en tydelig nærmest pinefuld variation af, hvad success angår. Men vil Destiny’s Child genforeningen være endnu et minde for Beyonces karriere? Tilbage i 2013 var vi ikke sikre, men i dag har vi altså ikke hørt mere fra gruppen. Dog har Beyonce haft travlt, da hun har været på verdensturne med ”The Mrs. Carter Show” (blandt andet var hun i Danmark). Vi har ikke rigtig hørt noget fra Kelly Rowland eller Michelle Williams siden, og jeg tror derfor at Super Bowl optræden desværre var en døgnflue for gruppen.

Du kan se hele deres optræden her:

(Visited 79 times, 1 visits today)