Få naturen ind i hjemmet

Jeg er en stor naturelsker, som nyder alle de vekslende årstider med dets mange forskellige farver, som er med til at vække sanserne. Det er noget, der også kan mærkes i mit hjem, hvor jeg sværger til naturmaterialer som træ og farver, såsom grøn og brun. Også køkkenet er præget af denne passion, foruden en masse krydderurter i krukker, som pynter op i vindueskarmen, så har jeg tendens til at bruge opbevaringsglas til blandt andet, ris, pasta og tørrede urter. Derudover, så har jeg også købt en masse forskellige glas til at drikke af hos Kitchen Time. De har et fantastisk udvalg af dem i alle størrelser og til alle formål. Derfor har jeg både købt til almindelig daglig brug og mere elegante modeller til, når jeg holder middag eller komsammen med venner og familie. Igen er det noget, der vækker sanserne, f.eks når solen falder på et flot vinglas med rødvin i. Det synes, jeg er smukt.

Et glas med vin i er smukt

(Visited 1 times, 1 visits today)