Film ideer fra 2013

Film ideer fra 2013

Langt de fleste af de mange, mange film, der bliver produceret, går mere eller mindre i glemmebogen. Af de virkelig mange film fra 2013 er der dog en håndfuld, jeg lige vil fremhæve. Disse er på min egen private hitliste over uforglemmelige film fra 2013. Det var i øvrigt også det år, jeg læste en sjov artikel om superskurke. Mere om den senere. Her får du mine bedste bud på film ideer. På den internationale filmscene fik vi de helt store film som: Iron Man 3 og The Hunger Games. De er begge store ikoniske klassikere i min optik. På tegnefilmsiden brændte filmen, Frozen, totalt igennem. Den er som bekendt grundlagt på H. C. Andersens eventyr om Snedronningen. Herhjemme fik vi i 2013: Kvinden i buret, som er baseret på Jussi Adler Olsens roman af samme navn. Fremragende historie og skuespil. Thumbs up. Vi fik også Jagten med Mads Mikkelsen i den storslåede hovedrolle. Den danske filminstruktør, Lars von Trier, gav os den engelsksprogede Nymphomaniac, som helt klart også vil gå over i filmhistorien. Jeg håber, du kan bruge mine film ideer. God fornøjelse.

(Visited 53 times, 1 visits today)