Forelskelse er en mærkelig ting

Tilbage i 2013 dengang jeg studerede, mødte jeg en fyr, på en meget mærkelig måde. Han endte faktisk med at blive min kæreste.
Jeg har altid været single, jeg blev faktisk blandt venner kaldt ”den evige single”. Det kom derfor som et (glædeligt) chok for mange, da jeg sad med min daværende kæreste på mit køkkenbord og aftale, at nu skulle vi være kærester. Der en mærkelig aftale at lave, men det virker som om ingen rigtig ved, hvordan den rigtige måde at gøre det på er – eller om den overhovedet findes.
En ting som altid skiller sig, når jeg tænker på ham er faktisk vores første møde – eller mange møder for at være helt præcis.
I min studietid boede jeg i en 1 værelseslejlighed midt i byen, jeg vil sige, at det som den lejlighed manglede i plads, vejede den op for i placering. Jeg havde naturligvis ingen vaskemaskine, og måtte derfor over på den anden side af vejen, hvor der lå et møntvaskeri.

Forelskelse er en mærkelig ting

Forelskelse er en mærkelig ting

Hver søndag i selskab med en stak beskidte underbusker, ville jeg altid støde ind i den her fyr. Han havde mørkt hår og virkede altid som om, det var en vildt utilpas situation vi begge stod i – det var det os! Efter hvad jeg ville sige var alt for mange nærmest pinlige møder på det forbandende møntvaskeri, fik jeg endelig taget mod til mig og sammenpresset en virkelig dårlig joke om at ”vi ikke kunne blive ved med at mødes sådan her”. Han forstod den ikke helt, og kvitterede derfor med et tæerkrummende medlidenhedsgrin. Jeg gik hjem den dag med følelsen af, at være verdens største taber, og forsøgte mig med ikke at vaske tøj i et stykke tid. Til min frygt gik den sgu ikke, og søndag stod han der atter engang omringet af beskidte underbusker. Denne gang talte han dog til mig, selvom jeg helst ville undgå ham. Små ”hej” blev med tiden til venlige samtaler, som endte med lange grin, et forhold fyldt kærlighed, og til sidst en erkendelse, på selvsamme køkkenbord om, at vi begge ikke længere var glade sammen. Jeg aner ikke hvor han er i dag, men til jer derude, som synes kærligheden til tider er svær – bare rolig, den kommer… bare på de mærkeligste tidspunkter!

(Visited 101 times, 1 visits today)