Liste af bestseller bøger i 2013

Bestseller bøger i 2013 er et emne, som jeg endnu ikke har skrevet om på min blog, så here goes. Jeg er ikke en læsehest, men nogle gange sker det da, at jeg bliver rigtig hooked på en bog, så jeg bare sluger side efter side. Der var mange bestseller bøger i 2013, men for mig er der især to, som jeg vil trække frem i lyset. Den bedste krimi jeg til dato har læst, var “Politi” af Jo Nesbø. Men jeg var også stærkt begejstret over “Inferno” af Dan Brown. Jeg har slugt alle de tidligere bøger af begge forfattere, men disse to er bestemt blandt all time favoritterne! Jeg kan slet ikke vente til Inferno kommer i biografen; det bliver vildt spændende at se, hvordan Tom Hanks klarer endnu en opgave som Professor Langdon. Hvis du ikke har læst disse bøger, så vil jeg virkelig anbefale dig at putte dem på ønskesedlen og få dem læst. De er helt sikkert hver en side værd. God læselyst!

(Visited 103 times, 1 visits today)