Melodi Grand Prix 2013

Ihhh, jeg er så spændt. Der er kun to dage til, at én af mine yndlingsbegivenheder finder sted, nemlig Melodi Grand Prix.  Jeg er vild med Melodi Grand Prix og glææææder mig hvert år til at se både det nationale og det internationale show. En af mine bedste veninder og jeg ser det altid sammen, og vi har printet stemmesedler ud, mens vi hygger med en masse god musik og lækre snacks. Bagefter tager vi typisk i byen og danser. Skøn tradition. Et Melodi Grand Prix (eller Eurovision Song Contest, som det hedder på engelsk) jeg i særdeleshed husker rigtig godt er – ja, gæt selv – fra 2013. Det år satte Emmelie de Forest jo nemlig Danmark på verdenskortet igen, da hun i maj 2013 vandt over alle de andre lande med sangen “Only Teardrops”, som du kan høre her, hvis du har tid og lyst. Personligt kunne jeg rigtig godt lide sangen, den var anderledes og fængende, og jeg synes, at trommerne og fløjten i sangen gav det et ekstra flot løft. Hele showet var rigtig godt og spændende i 2013, men især fordi Danmark vandt. Endnu en grund at skrive om 2013 og huske tilbage på alle de dejlige begivenheder. Jeg er stadig vild med 2013!

 

(Visited 113 times, 1 visits today)