Om mig

Hej med jer og velkommen til min blog! Mit navn er Johanna og jeg vil i den her blog åbne op for alle de ting der ramte os i år 2013 – hvorfor lige 2013 spørger du? ” 2013 var et rigtig hektisk år for mig på rigtig mange måder, jeg oplevede svære tider, som jeg i og for sig stadig måske stadig ikke er helt ovre, men også oplevelser der stadig kilder i min mave hver gang jeg tænker tilbage på dem.

Du vil derfor i denne blog kunne finde alt fra ting, som har rørt sig i år 2013 i vores samfund – ja verden faktisk, alt lige fra musik til politik! Men du vil også kunne læse med på et mere personligt plan omkring, de ting jeg har oplevet, som har intet mindre end tromlet mig ned, men også gjort mig stærkere.

Jeg synes ikke at den her blog kun skal være en ensrettet platform, hvor jeg bare hælde alle mine problemer ned over jer. Så hvis du læser den her blog, og sidder derude med en følelser af, at du gerne vil bidrage med et eller andet – stort eller småt det lige meget, så er du mere end velkommen. Jeg er nemlig ligeså interesseret i jer der læser med, som i måske er i mig!

Endnu engang velkommen til og god læselyst!

Kys

Johanna.

(Visited 100 times, 1 visits today)