Top dansk jazzsangerinde i 2013

Jeg er vild med jazz. Især en dansk jazzsangerinde der hedder Sinne Eeg. 2013 viste sig fra sin bedste side for mig – det var det år, jeg hørte hendes musik for første gang. Der var nu mange gode navne i 2013, men Sinne Eeg tager altså førstepladsen hos mig. Mærkeligt nok skulle der gå 5 år fra hun udgav sin første grammy-vindende plade, til jeg hørte om hende, men siden da er det blevet til mange skønne timers musik og da også et par koncerter med hende. Hun har sådan en varm og flot stemme. Det har udlandet også fået øjnene op for, og især i Los Angeles slår hun sine folder for tiden. Heldigvis skal jeg til koncert med hende igen til vinter herhjemme, og jeg glæder mig. For dig, der ikke tidligere har hørt om hende, så gør dig selv en tjeneste, og lyt til hende næste gang, du er i humør til noget jazz. Men hvornår er man ikke det?! Hvilken dansk jazzsangerinde er din favorit?

(Visited 55 times, 1 visits today)